piątek, 12 września 2014

Kapusta włoska / Italian cabbage


Dzisiejsza nieprzyzwoicie nieprzyzwoita kapusta włoska to zapowiedź kolejnego, pysznego dania z jej udziałem, które na skoraq cooks pojawi się już bardzo niedługo :-) 

I hope you'll enjoy a bit of foodporn in all its glory. Simple and delicious dish calling for this beauty will be served very soon, so please stay tuned :-) 



14 komentarzy:

  1. Lubię kapustę włoską, bo delikatna i wyrazista w smaku.
    Wkradł Ci się chochlik w tytule :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Chochlik już został wygoniony, ale dziękuję za czujność :-)

      Usuń
  2. oh! zdjęcia są wspaniałe! nie mogę się doczekać dania!

    OdpowiedzUsuń
  3. Cudowne zdjęcia! Bardzo ją lubię :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Czekam z niecierpliwością na jedzonko oraz zwracam nieśmiało uwagę, na maleńki błąd w tytule ;-)
    Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  5. Czekam z niecierpliwością, ciekawa jestem czym tym razem nas zaskoczysz ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. Bedzie kosmicznie i unikatowo, daję głowę:)

    OdpowiedzUsuń
  7. Piękna Pani :) Czekam na więcej!

    OdpowiedzUsuń
  8. Jestem ciekawa, bo używam jej głównie do gołąbków, chętnie bym zobaczyła w innej odsłonie :)

    OdpowiedzUsuń
  9. co to będzie, co to będzie? może gołąbki? czekamy!:)

    OdpowiedzUsuń