Dzisiejsza nieprzyzwoicie nieprzyzwoita kapusta włoska to zapowiedź kolejnego, pysznego dania z jej udziałem, które na skoraq cooks pojawi się już bardzo niedługo :-)
I hope you'll enjoy a bit of foodporn in all its glory. Simple and delicious dish calling for this beauty will be served very soon, so please stay tuned :-)
Lubię kapustę włoską, bo delikatna i wyrazista w smaku.
OdpowiedzUsuńWkradł Ci się chochlik w tytule :)
Chochlik już został wygoniony, ale dziękuję za czujność :-)
Usuńoh! zdjęcia są wspaniałe! nie mogę się doczekać dania!
OdpowiedzUsuńCudowne zdjęcia! Bardzo ją lubię :)
OdpowiedzUsuńCzekam z niecierpliwością na jedzonko oraz zwracam nieśmiało uwagę, na maleńki błąd w tytule ;-)
OdpowiedzUsuńPozdrawiam
Dzięki już poprawione :-)
UsuńCzekam z niecierpliwością, ciekawa jestem czym tym razem nas zaskoczysz ;)
OdpowiedzUsuńBedzie kosmicznie i unikatowo, daję głowę:)
OdpowiedzUsuńnie możemy się doczekać:)
OdpowiedzUsuńKosmiczne foty, śliczne :)
OdpowiedzUsuńPiękna Pani :) Czekam na więcej!
OdpowiedzUsuńJestem ciekawa, bo używam jej głównie do gołąbków, chętnie bym zobaczyła w innej odsłonie :)
OdpowiedzUsuńco to będzie, co to będzie? może gołąbki? czekamy!:)
OdpowiedzUsuńCiekawa jestem co wyczarujesz:)
OdpowiedzUsuń