ŚNIADANIA, KOLACJE I PRZEKĄSKI
Baba ganoush - kawior w bakłażana (wegański)
Bagietki
Bakłażan w sosie jogurtowym
Brioszka maślano-miodowa
Bruschetta pietruszkowa ze ślimakami
Bruschetta z miętą, mozzarellą i szparagami
Bruschetta z pieczoną ricottą i awokado
Bruschetta z serem pleśniowym i karmelizowanymi figami
Bruschetta z serkiem i pesto z liści rzodkiewek
Carpaccio z pieczonych buraków
Chleb pszenny za zakwasie (wegański)
Chipsy z jarmużu (wegańskie)
Chutney z czerwonej cebuli (wegański)
Dip z jarmużu
Dyniowa jaglanka (wegańska)
Figa z prosciutto
Frytki z batatów (wegańskie)
Gruszki z gorgonzolą i orzechami włoskimi
Guacamole (wegańskie)
Guacamole z truskawkami (wegańskie)
Hummus
hummus z bobu, czyli bóbmus (wegański)
Hummus z jarmużem i pieczonym czosnkiem (wegański)
Jajka w koszulkach z bekonowymi wstążkami
Kalarepka z masłem orzechowym (wegańska)
Kanapka z kozim serem, nektarynkami i rozmarynem
Kasza jaglana z bakaliami (wegańska)
Masło cukiniowe (wegańskie)
Masło migdałowe (wegańskie)
Masło orzechowe (wegańskie)
Musli Birchera
Naleśniki śniadaniowe
Ogórki kiszone (wegańskie)
Ogórkowe przekąski
Owsianka imbirowo - żurawinowa (vegan)
Owsianka z malinami
Pasta kanapkowa, jajeczno-serowa
Pasta kanapkowa z czerwonej fasoli (wegańska)
Pasta kanapkowa z fasoli, kapusty kiszonej i oleju lnianego (wegańska)
Pasta kanapkowa z białej fasoli z makiem (wegańska)
Pasta kanapkowa z białej fasoli z ogórkiem kiszonym (wegańska)
Pasta kanapkowa z jarmużem i zielonym groszkiem (wegańska)
Pasta kanapkowa z paluszkami rybnymi
Pasztet z wątróbki bez pieczenia
Pasta kanapkowa z tuńczykiem
Pesto z liści rzodkiewek
Pesto z pietruszki
Popcorn
Popcorn z solonym sosem karmelowym
Prażona owsianka
Roladki cukiniowe z kozim serkiem
Serek pomidorowy
Serek z oliwkami
Serek z owocami
Smażone zielone pomidory
Szybkie bułeczki drożdżowe
Szparagi zawijane w plastry boczku
Śliwki wędzone zapiekane w boczku
Tapenada z zielonych oliwek (wegańska)
Tarteletki z pieczonymi burakami i kozim serem
Tartinki z hummusem dyniowym (wegańskie)
Tosty francuskie czyli pain perdu
Twarożek z nerkowców (wegański)
Wieniec z dżemem truskawkowym
Wytrawne ciasteczka z orzechami
Wytrawne muffinki z serem bałkańskim
Zapiekany omlet z letnimi owocami
Zielone szparagi z jajkami w koszulkach
Żydowski kawior wegetariański
LUNCHE, ZUPY i SAŁATKI
Afrykańska zupa z masłem orzechowym (wegańska)
Awokado z granatem i octem balsamicznym (wegańskie)
Barszcz buraczkowy na zakwasie (wegański)
Botwinka (wegańska)
Brukselka z boczkiem
Brukselka z tymiankową, chrupiącą kruszonką
Brukselka zapiekana w sosie śmietanowo - serowym
Chłodnik litewski z botwinką
Chłodnik ogórkowy
Chłodnik wiśniowy
Chrupiące szparagi w panierce
Duszona cebula
Fasolka szparagowa pod parmezanem
Fasolka szparagowa smażona z pomidorami i papryką (wegańska)
Fasolka szparagowa z chrupiącą, aromatyczną kruszonką
Flaczki z boczniaków (wegańskie)
Francuska zupa cebulowa
Fritatta z zielonymi oliwkami
Fritatta z zielonymi szparagami
Gazpacho - hiszpański chłodnik warzywny (wegański)
Kalafior pod beszamelową kołderką
Kapusta kiszona zasmażana z fasolą
Kolby kukurydzy na ostro
Krupnik (wegański)
Letnie warzywa z tofu i quinoą (wegańskie)
Marchewka smażona z kapustą pekińską i rodzynkami (wegańska)
Modra kapusta z goździkami i jabłkami (wegańska)
Pieczona dynia hokkaido z grzankami czosnkowymi
Pieczona marchewka z pomarańczami i rodzynkami
Pieczone buraki ze śmietaną
Pieczone warzywa z tahini (wegańskie)
Pikantna fasolka szparagowa z migdałami (wegańska)
Pikantne placki z cukinii
Pizza ze szparagami i czerwoną cebulą
Pizza z botwinką
Pizza z dynią i czerwoną cebulą
Pizza z jarmużem, gorgonzolą i czerwoną cebulą
Pizza z konfiturą cebulową i rukolą
Pizza z pieczonymi ziemniakami
Pizza z tortilli ze smażoną brukselką
Placki ziemniaczane w wersji light
Quesadilla
Rzodkiewki smażone z kalarepką i szparagami (wegańskie)
Sałatka izraelska (wegańska)
Sałatka jarmużowo - pomidorowa (wegańska)
Sałatka ogórkowa z ziołami
Sałatka panzanella (wegańska)
Sałatka z arbuza i fety
Sałatka z brukselki
Sałatka z buraków pieczonych lub kiszonych
Sałatka z figami i prosciutto
Sałatka z jarmużu i słodkich pomarańczy
Sałatka z prosciutto i granatu
Sałatka z winogronami, serem pleśniowym i orzechami
Sałatka z ziemniaków na lato
Sałatka warzywna
Shakshuka klasyczna
Shakshuka ze szpinakiem
Smażony jarmuż (wegański)
Surówka coleslaw
Surówka z czerwonej kapusty z sezamowym dressingiem
Surówka z kapusty pekińskiej w orientalnym stylu (wegańska)
Surówka z marchewki w azjatyckim stylu (wegańska)
Surówka z marchewki z natką pietruszki (wegańska)
Surówka z selera z musztardą francuską (wegańska)
Szparagi pod pierzynką a parmezanu
Szparagi w migdałowo - serowym sosie
Szparagi z prostym sosem vinaigrette
Warzywa z sezamem (wegańskie)
Wytrawne crumble z cukinią, bobem i fasolką szparagową
Zalewajka z wędzonym kurczakiem, twarogiem i śliwką kalifornijską
Zasmażana kapusta (wegańska)
Zupa krem z pomidorów
Zupa dyniowa, na słodko
Zupa dyniowa, pikantna i aromatyczna (wegańska)
Zupa dyniowo - pomarańczowa z tymiankiem (wegańska)
Zupa krem z młodej kapusty (wegańska)
Zupa miso (wegańska)
Zupa pieczarkowa
Zupa rabarbarowa
Zupa szpinakowa
Zupa ze szparagami i oliwą bazyliową
Zupa z batatów i masła orzechowego (wegańska)
Zupa z kurkami
Zupa z liści rzodkiewek (wegańska)
Zupa z zielonymi warzywami i tofu (wegańska)
Żurek wegetariański
OBIADY
Bakłażany faszerowane tymiankowym puree
Bigos z kapusty kiszonej
Chilli con carne
Ciecierzyca smażona z porem (wegańska)
Curry ze słodkich ziemniaków (wegańskie)
Curry z kurczaka, słodko - kwaśne
Curry z tofu i ananasem (wegańskie)
Farfalle z oliwkami (wegańskie)
Faszerowane papryki
Makaron z truskawkami i śmietaną
Por w sosie śmietanowym z kaszą gryczaną
Kotleciki ziemniaczano - warzywne
Kurczak w czerwonym winie
Łosoś z agrestowym sosem
Łosoś z musztardą francuską i pieczonymi warzywami
Łosoś z porzeczkowo - miodowym sosem
Pęczak z dynią, granatem i pistacjami (wegański)
Pęczak z pieczonymi burakami i migdałami
Polenta z botwinką i frytkami z tofu
Polenta z kapustą włoską
Polenta z kurkami
Risotto ze szparagami
Risotto z bobem
Risotto z dynią
Risotto z fasolką szparagową
Ryż z warzywami
Stir fry z marchewki, pora i grejpfruta (wegańskie)
Tagliatelle ze szpinakiem
Tagliatelle z bobem
Tagliatelle z kurkami
Tagliatelle z wędzonym łososiem
Tajskie curry z fasolką szparagową
Tarta lotaryńska czyli quiche lorraine
Tarta szpinakowa z kurkami i kozim serem
Tarta szpinakowa z tofu i nerkowcami (wegańska)
Tarta z brokułami pod beszamelem
Tarta z cukinią i tofu (wegańska)
Tarta z pastą fasolową, brukselką i granatem (wegańska)
Wołowina po burgundzku czyli boeuf bourginon
Zielona soczewica z pieczonymi burakami (wegańska)
DESERY, LODY I SŁODKIE WYPIEKI
Affogato
Aszkenazyjski charoset - deser jabłkowo orzechowy
Australijskie ciasteczka z herbatników i mleka skondensowanego
Babeczki z kremem
Babeczki marchewkowe z kremem z serka śmietankowego
Babka z krówkami i ajerkoniakiem
Bakaliowe ciasto Tu bi'Shvat
Banany w czekoladzie
Banany w sosie rumowo-karmelowym
Beijinho - brazylijskie słodycze
Bezy
Bezy kakaowe
Bezy z rabarbarowym sosem
Biscotti
Brigadeiro - brazylijskie słodycze
Brioszki z czekoladą
Brioszka maślano-miodowa
Brzoskwinie w sosie pieprzowo - imbirowym (wegańskie)
Brzoskwinie w winie (wegańskie)
Budyń czekoladowy z kaszy jaglanej (wegański)
Budyń jaglany w rabarbarem (wegański)
Budyń marchewkowy z kardamonem (wegański)
Budyń z dyni piżmowej (wegański)
Chałwa (wegańska)
Ciastka cynamonowe
Ciastka lawendowe
Ciastka maślane (na Halloween)
Ciastka podwójnie czekoladowe
Ciastka ślimaki z nutellą
Ciastka waniliowo - maślane
Ciastka z czekoladą i kajmakiem
Ciastka z dżemem rabarbarowym
Ciastka z otrębami
Ciasto cytrynowe
Ciasto czekoladowe "Devil's Food Cake"
Ciasto kokosowo - rabarbarowe
Ciasto milionera
Ciasto rozmarynowo - śliwkowe
Ciasto z kandyzowaną skórką pomarańczową
Crumble gryczane z jabłkami (wegańskie, bezglutenowe)
Crumble z jabłkami - jabłka z kruszonką
Crumble z jabłkami i płatkami owsianymi - jabłka ze zdrową kruszonką (wegański)
Crumble żurawinowy
Cynamonowe prażone migdały
Cytrynowo - kokosowe kulki
Czekoladowe serce z bitą śmietaną i owocami
Czekoladowo - pomarańczowa pascha wielkanocna
Czekośliwka z marcepanem (wegańska)
Dyniowe miniserniczki na zimno Czekoladowo - pomarańczowa pascha wielkanocna
Czekośliwka z marcepanem (wegańska)
Dżem żurawinowy (wegański)
Dżem rabarbarowo - różany (wegański)
Eton mess
Figi w białej czekoladzie
Galaretka pomarańczowa
Gęsta, gorąca czekolada
Gorąca czekolada
Gruszki w sosie winno-miodowym z bitą śmietaną
Gruszka z karmelowymi orzeszkami
Halawa z marchewki
Indyjskie kule kokosowe
Kajmakowy fondant czyli babeczki z płynnym kajmakiem
Kakaowe kulki z whisky
Kokosowe crumble z rabarbarem i lodami waniliowymi
Kokosowe makaroniki
Kokosowo - lawendowe florentynki (bezglutenowe)
Kokosowo - migdałowe kulki
Krem daktylowo - kakaowy (wegański)
Krem daktylowo - różany (wegański)
Kruche babeczki z kajmakiem
Kruche babeczki z kremem i malinami
Kruszonka
Makagigi
Malinowy deser z kaszy jaglanej
Marmolada rabarbarowa z czekoladą (wegańska)
Maślane ciasteczka
Mazurek bakaliowy Babci Tamary
Migdałowe florentynki
Minipavlova z granatem i kremem chałwowym
Miniserniczki na zimno z białą czekoladą i granatem
Muffiny bananowe
Muffiny cytrynowe z makiem
Muffiny czekoladowe z daimsami
Muffiny dyniowo - piernikowe
Muffiny pączkowe z konfiturą różaną
Muffiny z borówkami amerykańskimi
Muffiny żurawinowo - pomarańczowe z cynamonową kruszonką
Mus czekoladowy z awokado (wegański)
Mus czekoladowy z miętą czekoladową (wegański)
Nektarynki z kruszonką
Lody bananowa straciatella (wegańskie)
Lody cytrynowe
Lody czekoladowe
Lody czekoladowe, najprostsze
Lody kajmakowe
Lody kawowe
Lody limonkowo - cytrynowe
Lody mango lassi
Lody rabarbarowe
Lody waniliowo - bazyliowe
Lody z czarnych porzeczek
Lody z mango
Lody z nektarynek
Lody z sangrii
Lody z solonym karmelem i orzechami
Lody truskawkowe
Lody truskawkowo - śmietanowe
Lody waniliowo - rumowo - jabłkowe
Lody z zieloną herbatą matcha
Owocowe tiramisu
Owsiankowe ciasteczka Jamiego Olivera
Parfait cytrynowe
Pascha z mleczną czekoladą, migdałami i śliwką kalifornijską
Pavlova z rabarbarem
Pepparkakor - szwedzkie, świąteczne pierniczki
Peppernodder - duńskie ciasteczka świąteczne
Pieczona figa (wegańska)
Pieczona figa z serkiem mascarpone i miodem
Pieczone banany z czekoladą
Pieczone pączki hiszpańskie z lukrem pomarańczowym
Pieczone pączki piernikowe
Piernik staropolski
Poduszeczki z kajmakiem
Popcorn z solonym sosem karmelowym
Pralinki czekośliwkowe (wegańskie)
Pralinki pomarańczowo - kokosowe (wegańskie)
Pudding z tapioki
Pudding czekoladowo - figowy z nasionami chia (wegański)
Pudding z nasionami chia o smaku ciasta marchewkowego (wegański)
Pudding z tapioki z musem z mango
Sernik cytrynowy
Sernik na zimno z białą czekoladą
Sernik na zimno z mango
Sernik na zimno z pomarańczami
Sernik na zimno z pomarańczami i czekoladą
Sernik truskawkowy na zimno
Sorbet agrestowy (wegański)
Sorbet rabarbarowo - waniliowy (wegański)
Sorbet truskawkowy (wegański)
Sos karmelowy z solą morską
Syllabub z limonką i miętą
Syllabub z rabarbarem i kardamonem
Szwedzkie ciasto z jabłkami
Szyszki z ryżu preparowanego
Ślimaki z nutellą
Tarta z mascarpone i owocami
Tort czekoladowy z wiśniami
Trufle chałwowo - amarantusowe (wegańskie)
Truskawki w pieprzem i octem balsamicznym (wegańskie)
Truskawkowe muffinki z lukrem truskawkowym
Waniliowe babeczki z kremem waniliowym
Waniliowy pudding z nasionami chia i letnimi owocami (wegański)
Wieniec z dżemem truskawkowym
Żydowskie makaroniki migdałowe
NAPOJE I KOKTAJLE
Dwukolorowy koktajl z awokado, moreli i mięty
Frostito miętowe
Glogg - skandynawski grzaniec (wegański)
Gęsta, gorąca czekolada
Gorąca czekolada
Granita jabłkowo - limonkowo - miętowa (wegańska)
Grog herbaciany (wegański)
Grzany cydr (wegański)
Herbata ajurwedyjska
Herbata imbirowa
Herbata z pomarańczami, goździkami i imbirem (wegańska)
Herbata zimowa
Japońska herbata matcha
Kawa mrożona frappe
Kawa mrożona z mrożonymi kostkami kawowymi i mlekiem skondensowanym
Kawa mrożona z lodami waniliowymi
Kawa ze słodkim mlekiem skondensowanym
Koktajl brzoskwiniowy
Koktajl dyniowo - bananowy
Koktajl figowo - bananowy
Koktajl jarmużowy
Koktajl jarmużowy ze spiruliną
Koktajl piña colada (bezalkoholowy, wegański)
Koktajl truskawkowy z owocami goji (wegański)
Koktajl truskawkowy (wegański)
Koktajl szpinakowy (wegański)
koktajl szpinakowo - pomarańczowy (wegański)
Koktajl z cynamonem i suszonymi śliwkami
Koktajl z nektarynek i jarmużu
Koktajl ze spiruliną (wegański)
Koktajl żurawinowy
Kompot rabarbarowo - truskawkowy z miętą (wegański)
Kompot z suszu
Lemoniada cytrynowo - limonkowa (wegańska)
Lemoniada czereśniowo - miętowa (wegańska)
Lemoniada miętowa (wegańska)
Lemoniada truskawkowa z kiwi (wegańska)
Likier jajeczny
Mango lassi
Masala -aromatyczna indyjska herbata
Matcha latte
Mleko migdałowe (wegańskie)
Mleko z kurkumą na ból gardła
Nalewka malinowa
Napar z kurkumy
Napój imbirowy - ginger ale (wegański)
Oczyszczająca woda z cytryną
Probiotyczna lemoniada
Rozgrzewający sok buraczkowy (wegański)
Sangria (wegańska)
Sok marchewkowy (wegański)
Sok żurawinowy (wegański)
Truskawkowo - rabarbarowy koktajl z wanilią
Woda ze świeżym rozmarynem (wegańska)
Zielony sok jabłkowo - pietruszkowy (wegański)
PIECZYWO
Bagietki
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej
Brioszka maślano-miodowa
Chleb na zakwasie (wegański)
Chleb pszenny na zakwasie (wegański)
Prosty chleb bez wyrabiania
Szybkie bułeczki drożdżowe
DODATKI
Coulis truskawkowe (wegańskie)
Dressing do sałat
Jagody goji
Kandyzowana skórka pomarańczowa (wegańska)
Kruszonka
Masło migdałowe (wegańskie)
Masło orzechowe (wegańskie)
Mleko migdałowe (wegańskie)
Mleko owsiane (wegańskie)
Mus dyniowy (wegański)
Ocet jabłkowy (wegański)
Ogórki kiszone (wegańskie)
Olej rydzowy
Pieczone buraki
Pierzga i pyłek pszczeli
Puree ziemniaczane w wersji luksusowej i aromatycznej
Sos karmelowy z solą morską
Spirulina
Spód do tarty (wegański)
Syrop imbirowy
Śmietana owsiana (wegańska)
Tahina - pasta sezamowa (wegańska)
Zakwas (wegański)
Zakwas buraczany na barszcz czerwony (wegański)
Zakwas na żurek (wegański)
TŁUSTY CZWARTEK
Muffiny pączkowe z konfiturą różaną
Pieczone pączki hiszpańskie z lukrem pomarańczowym
Pieczone pączki piernikowe
WIELKANOC - DESEROWO
Babeczki z kremem
Babka z krówkami i ajerkoniakiem
Bakaliowe ciasto Tu bi'Shvat
Brioszka drożdżowa
Ciasto z kandyzowaną skórką pomarańczową
Cytrynowa babka piaskowa
Cytrynowe parfait
Cytrynowo - kokosowe kulki
Kandyzowana skórka pomarańczowa
Mazurek bakaliowy Babci Tamary
Miniserniczki na zimno z białą czekoladą
Muffinki cytrynowe z makiem
Pascha z mleczną czekoladą, migdałami i śliwką kalifornijską
Pomarańczowy sernik na zimno
Pomarańczowo-czekoladowy sernik na zimno
Sernik cytrynowy
Sernik na zimno z białą czekoladą
WIELKANOC - WYTRAWNIE
Jajka w koszulkach z bekonowymi wstążkami
Pasta jajeczna
Sałatka jarzynowa
BOŻE NARODZENIE - DESEROWO
Australijskie ciasteczka świąteczne
Glogg - skandynawski grzaniec (wegański)
Kandyzowana skórka pomarańczowa
Kompot z suszu
Likier jajeczny
Makagigi
Pepparkakor - szwedzkie, świąteczne pierniczki
Peppernodder - duńskie ciasteczka świąteczne
Waniliowe babeczki świąteczne
Świąteczny piernik staropolski
BOŻE NARODZENIE - WYTRAWNIE
Kapusta kiszona zasmażana z fasolą
Sałatka warzywna
Wigilijny barszcz buraczkowy na zakwasie (wegański)
Zakwas buraczany na barszcz czerwony (wegański)
SMACZNE PREZENTY
Australijskie świąteczne ciastka Beijinho - brazylijskie słodycze (bezglutenowe)
Biscotti
Cynamonowe prażone migdały (wegańskie, bezglutenowe)
Cytrynowo - kokosowe kulki (bezglutenowe)
Czekośliwka z marcepanem (wegańska)
Cytrynowo - kokosowe kulki (bezglutenowe)
Czekośliwka z marcepanem (wegańska)
Hinduskie ciastka kokosowe (bezglutenowe)
Kandyzowana skórka pomarańczowa (wegańska, bezglutenowa)
Kokosowo - lawendowe florentynki (bezglutenowe)
Krem daktylowo - kakaowy (wegański, bezglutenowy)
Krem daktylowo - różany (wegański, bezglutenowy)
Kandyzowana skórka pomarańczowa (wegańska, bezglutenowa)
Kokosowo - lawendowe florentynki (bezglutenowe)
Krem daktylowo - kakaowy (wegański, bezglutenowy)
Krem daktylowo - różany (wegański, bezglutenowy)
Masło migdałowe (wegańskie, bezglutenowe)
Masło orzechowe (wegańskie, bezglutenowe)
Maślane ciasteczka
Migdałowe florentynki (bezglutenowe)
Masło orzechowe (wegańskie, bezglutenowe)
Maślane ciasteczka
Migdałowe florentynki (bezglutenowe)
Szyszki z dmuchanego ryżu
Tahina (wegańska, bezglutenowa)
Trufle chałwowo - amarantusowe (wegańskie, bezglutenowe)
Tahina (wegańska, bezglutenowa)
Trufle chałwowo - amarantusowe (wegańskie, bezglutenowe)
DZIEŃ MAMY
Babeczki z kremem
Babeczki marchewkowe z kremem z serka śmietankowego
Ciasto cytrynowe
Ciasto czekoladowe "Devil's Food Cake"
Ciasto kokosowo - rabarbarowe
Ciasto milionera
Ciasto z kandyzowaną skórką pomarańczową
Eton mess
Gruszki w sosie winno-miodowym z bitą śmietaną
Kruche babeczki z kajmakiem
Kruche babeczki z kremem i malinami
Minipavlova z granatem i kremem chałwowym
Miniserniczki na zimno z białą czekoladą i granatem
Mus czekoladowy z awokado (wegański)
Mus czekoladowy z miętą czekoladową (wegański)
Owocowe tiramisu
Parfait cytrynowe
Pavlova z rabarbarem
Pudding z tapioki z musem z mango
Sernik cytrynowy
Sernik na zimno z białą czekoladą
Sernik na zimno z mango
Sernik na zimno z pomarańczami
Sernik na zimno z pomarańczami i czekoladą
Sernik truskawkowy na zimno
Syllabub z limonką i miętą
Syllabub z rabarbarem i kardamonem
Tarta z mascarpone i owocami
Tort czekoladowy z wiśniami
SAVOIR VIVRE
#1: Nakrycie stołu
#2: Ułożenie noża i widelca
#3: Dialog z kelnerem
#4: Pieczywo
#5: Sztućce
#6: Wino w kieliszku
#7: Czysty kieliszek
#8: Dolewanie wina
#9: Jak trzymać kieliszek do wina
TRIKI, PORADY I RECENZJE PRODUKTÓW
Domowa hodowla kiełków
Garnek do gotowania ryżu
Jak pozbyć się muszek owocowych
Jaki wok jest najlepszy
Jak wybrać arbuza idealnego
Oczyszczająca woda z cytryną
Sadzenie ziół
Sposób na wykrawanie dyni na Halloween
test ekologicznej patelni Green Pan
RECENZJE RESTAURACJI I KAWIARNI
Affogato (od czasu powstania recenzji restauracja przeszła metamorfozę) (skoraq)
Tari Bari (skoraq)Affogato (od czasu powstania recenzji restauracja przeszła metamorfozę) (skoraq)
Babkarnia (skoraq)
Fleury, Berlin (skoraq)
LaVende (skoraq)
Restaurant Day, Łódź, 17.11.2012 (skoraq)
Restaurant Day, Łódź, 17.02.2013 (skoraq)
Restaurant Day, Łódź, 18.05.2013 (skoraq)
Titi (skoraq)
Zaraz Wracam (skoraq)
Zbożowa (skoraq)
Czas na obiad
Drinki
Dynia
Figowa pora
Granity
Jadalny ogród zen
Jesienne warzywa
Kapusta włoska
Karnawałowe drinki
Letnie drinki i lodowe desery
Limonki, cytryny, granat i kokos
Papryka
Szparagi
Tajska uczta
Truskawki z bitą śmietaną
Wielkanocne jaja z jajem ;-)
Woda ze świeżym rozmarynem
Żurawina
PODRÓŻE I WARSZTATY
Berlin
Berlin kulinarnie
Dietetyczne rewolucje Oleofarm z hotelu Andel's
Dinner in the sky
Dinner in the sky nocą
Festiwal Kawy, herbaty i czekolady - warsztaty czekoladowe
Food Blogger Fest III - warsztaty fotograficzne by Jakub Wilczek
Kopenhaga - przewodnik kulinarny, część pierwsza
Kopenhaga - przewodnik kulinarny, część druga
Niedzielne brunche w andel's Hotel Łódź
Targi Natura Food 2013
Warsztaty czekoladowo - winne z Manufakturą Czekolady i Klubem Wino
Warsztaty kuchni włoskiej Bocca Bocca
Warsztaty oliwne zorganizowane przez Fundację InteRe
Warsztaty sushi w restauracji Zielony Chrzan
JOGA
Jak przygotować się do pierwszych zajęć jogi?
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz